How do I use CSI filters?

Everyone was new at one time or another - This section holds our helpful Guides written by players and staff. Plus Primers written by the Developers.
Post Reply
blackbeard
Posts: 30
Joined: Wed Sep 01, 2021 3:45 am

How do I use CSI filters?

Post by blackbeard »

Ok, so I built the CSI trade system device, and the relevant filters, but I can't for the life of me find out how to use the filters. When I go into the union office for instance, it says I have a CSI device installed, but I don't have any filters applied. I read in one of the descriptions, to place the filter in the relevant slot, but I can't find where that happens. Any help greatly appreciated.
User avatar
OtherRick
Posts: 289
Joined: Sun Apr 26, 2020 11:12 pm

Re: How do I use CSI filters?

Post by OtherRick »

Hello Blackbeard!

When you have the CSI Trade system equipped, dock at any port and look at the icons at the top right of the promenade. There should be one that lets you change what CSI filters you have equipped. If you have any more questions, feel free to ask!
blackbeard
Posts: 30
Joined: Wed Sep 01, 2021 3:45 am

Re: How do I use CSI filters?

Post by blackbeard »

Thank you so much. Got it. I never thought to look there.
Post Reply